Hur man rengör ytan av ångstrykjärn

Hur man rengör ytan av ångstrykjärn

Rengöring av ytan av ångstrykjärn kan vara en viktig del i att bevara livslängd och livslängden på kläder. Kemiska rester kan vara skadligt för kläder om kvar på järn och överföras från ett plagg till en annan. Rengöring av ytan av ångstrykjärn är en enkel men ändå nyttiga process som garanterar att strykning är en smidig process i framtiden.

Instruktioner

•Placera ungefär en tesked salt på ett papper eller bomull handduk och kör järnet över det på hög inställning försiktigt med ånga av. Detta kommer att orsaka smutsen att hålla sig till salt och kommer att torka bort lätt.

•RUB järn över tidningar ta bort en vaxartad bygga upp på ytan. Använda inställningen hög med ånga bort.

•Använd ammoniak till en trasa och använda den för att torka av ytan på järnet att ta bort olja. Använd en separat trasa som är blöta med vatten för att skölja bort. Kontrollera att järnet är avstängd.

•Combine lika delar vinäger och bakpulver och skrubba ytan av järn med den. Använd en separat ren trasa för att torka bort alla rester.

•Heat i en kastrull en kopp ättika och strö i ungefär en tesked salt. Värm blandningen tills saltet är upplöst. Används för att rengöra den järn yta med en ren trasa. Använd en andra trasa för att torka bort alla rester.

Tips & varningar

  • I de flesta fall såvida du utnyttjar järn egen värmen att rengöra ytan, se till att är järnet avstängd och urkopplad och får svalna innan du rengör det att förhindra brännskador.