Hur man rengör trägolv med Swiffer & Windex

Det finns många olika produkter på marknaden för rengöring av trägolv. Ett snabbt och enkelt sätt att rengöra trägolv är att använda en Swiffer och Windex. Swiffer har Mikrofibertrasor som absorberar och lyfter smuts från dina golv och den utspädda Windex lyser dina golv till en spegelblank yta.

Instruktioner

•Köra Swiffer över ditt trägolv, gå under din soffor, stolar och bord. Swiffer görs också att passa i trånga hörn. Ta med en liten soptunna så att du kan dra av överflödigt hår och damm bollar från Swiffer. Detta sparar du ersättning dukar som går med Swiffer. Men om du vill använda en ny duk och sedan ersätta den används med en ny enligt tillverkarens anvisningar på paketet. Gå över golven en andra gång om det behövs.

• Fyll en 20-oz. spray flaska 3/4 full med vatten. Tillsätt 1/4 kopp Windex till vattnet. Skaka väl för att blanda.

•Spray Windex blandningen på trägolv i sektioner. Torka helt torr med Swiffer. Lämna aldrig Windex sitter på dina golv. Det måste torkas omedelbart.

•Ta bort används Swiffer duken efter du är klar och kasta bort. Ersätta Swiffer med en ny så att det kommer att vara redo för nästa gång.

Tips & varningar

  • Windex används av sig själv på ditt trägolv kan äta bort vid målgång.