Hur man rengör & ta bort sanden från trägolv

Om du nyligen gick till stranden, eller du har tur nog att leva på en, kan sand vara ett problem. Barn spåra sand i på sina fötter och det kan blåsa in genom fönstren. Oavsett hur sanden fick i ditt hus, finns det några otroligt enkla lösningar för rengöring och ta bort sanden från trägolv.

Instruktioner

•Sweep golvet först med en microfiber damning pad eller Swiffer (med fransar, om möjligt). Flytta längs socklar först och arbeta din väg in i mitten av rummet. Vara säker på att inte lyfta upp pad som du gör detta. Sopa alla större skräp i en plats och ta bort. Ersätta damning pad som behövs, tills de flesta av sanden tas bort.

•Spray golvet lätt med en lövträ golv renare och moppen. Använd en hink med vatten med jämna mellanrum bort överflödig sand från moppen. Börja vid kanterna på rummet och arbeta din väg till centrum.

•När du är klar moppning, låt det luft tills golvet är torrt. När golvet är torrt, överväga att placera mats vid ingångar till huset. Har folk ta bort sina skor när de kommer in i rummet. Sand kommer att samla på mattorna, och du kan regelbundet skaka dem.