Hur man rengör snabbt ange pooler

Hur man rengör snabbt ange pooler

Quick set pooler är billiga och lätt att ställa upp, men det är viktigt att förstå att dessa pooler inte är underhållsfri. Precis som alla andra pool, en snabb set pool måste rengöras regelbundet eller vattnet blir smutsigt och potentiellt farligt. Som sagt, kan en snabb set pool hållas ren som en visselpipa med en rutinmässig regim.

Instruktioner

•Balance pool kemikalier med ett pH kit. Klor nivåer bör vara på 1.0ppm eller delar per miljon. PH-värdet bör ligga mellan 7,2 och 7,6. Om pH-värdet understiger 7.2, lägga till soda ash; om det är över 7,6, lägga till antingen muriatic syra eller natrium bisulfite. Om dina nivåer är bra lägga clarifier och filter i 24 timmar. Chock vid poolen innan du använder det och när teststickor Visa kemikalier är långt borta.

•Filter din pool för mellan åtta till tio timmar varje dag. Ändra din pool filter en gång varje två till tre veckor.

•Skim ytan av din pool dagligen och ange en flytande skimmer i din pool när inte i använda. Vakuum din quick set pool en gång varje vecka.

•Lägg till algaecide som behövs. Tillfälligt stänga av filtret om du har ett problem med alger. Att algerna att bosätta sig och vakuum algerna från pool golv och väggar. Efter dammsugning aktivera filtret igen.

Tips & varningar

  • Fyll en hink med rent vatten och placera den vid basen av stege. Detta kommer att ta bort smuts och skräp från dina fötter innan du får i poolen.
  • Täcka din pool när du inte använder den för att hindra löv och annat skräp från att bygga.