Hur man rengör & skydda keramiska golvplattor

Keramiska golv kakel kräver noggrann rengöring för att säkerställa deras livslängd. Regelbundet ta hand om ditt golv kommer att resultera i mer långvariga kakel som behöver repareras och ersättas lika ofta. Keramiska plattor är välkända för att vara lätt repig och skadade, men tar några steg till korrekt vård för ditt golv kommer att ge dig med vackra golv som behåller sin lyster genom åren.

Instruktioner

•Sweep golven regelbundet med en mjuk borst kvast för att förhindra ackumulering av överflödigt smuts och sot.

•Scrub golvet kakel försiktigt. Ren plattorna min blanda ättika med vatten och moppning eller använda ett icke-soap-baserade kommersiella golv renare. Var noga med att torka plattorna med en handduk eller fan efter rengöring.

•Quickly ta bort något vatten på kakel. Regelbundet torkning brickor skyddar golvet från att utveckla mögel eller mögel.

•Använd golvmattor att förhindra överskott bära på kakel. Golvmattor kommer fånga smuts och fukt innan den når golvet, som också kommer att skära ner på mängden rengöring du gör.

•Använd möbler och tabell benskydd att undvika repor. Beskyddare är små vadderad klistermärken att ansluta sig till botten av möbler och förhindrar repor till din keramiska golvplattor.