Hur man rengör sil på en AquaSource kran

En AquaSource kran sil ligger inuti strålsamlare. Sil stannar skräp som sand för att göra sin väg genom kranen, som i sin tur hindrar dig från intag av det. Över tid, eller om ett yttre rör repareras, en större mängd skräp kan göra sin väg genom VVS-systemet och till din kran. Stora mängder skräp kommer att fånga på sil och förhindra eller begränsa flödet av vatten. Att ta bort strålsamlare och rengöring av sil kommer att åtgärda detta problem.

Instruktioner

•Inspect den kran pip att lokalisera strålsamlare, som är runda i formen och är beläget vid den punkt där vatten rinner ut.

•Drape en tunn bit tyg över tången käkar och tänder och koppla den till strålsamlare. Kontrollera att trasan är inklämt mellan tången tänder och luftaren så att tänderna inte gör märken i kran materialet.

•Lossa strålsamlare genom att vrida den medurs med hjälp av tången. Sluta använda tång när strålsamlare är lös nog att dra för hand. Skruva av strålsamlare resten av vägen för hand tills det lossnar efter kranen kroppen.

•Poke fingret genom luftaren ta bort insidan komponenter. Spola sil med vatten för att avlägsna eventuella stora bitar av skräp. Blötlägg i sil och andra strålsamlare komponenter i destillerat vit vinäger om de har kalkavlagringar.

•Reassemble ren strålsamlare och tråden tillbaka till kranen kroppen. Dra åt strålsamlare med hjälp av tång och tyg. Testa kranen genom att vrida på vattnet.