Hur man rengör rost eller mineraler från badkar

Hårt vatten och mineral uppbyggd kan orsaka fläckar att utveckla i badkaret. Vanligast, utveckla dessa svåra fläckar på blandare och porslin ytor. Ta bort rostfläckar kan utmanande, eftersom gemensamma rengöringsmedel för badrum inte gör jobbet ordentligt. I själva verket kan de bästa produkterna för att ta bort rostfläckar förväntas finnas i kök skafferi.

Instruktioner

•Använd ett badkar rengöringsmedel till hela badkaret. Använd en svamp för att gnugga i renare, använda den slipande sidan för att ta bort tvålrester eller andra svåra fläckar. Rengöring suddgummin är också lämpliga för att rengöra badkaret.

•Skölj badkar med varmt vatten. Torka den torr med luddfri trasor eller handdukar. Rengöra badkaret innan tackla fläckar hjälper hålla mögel, mögel eller andra villkor blir problematisk över tiden.

• Fyll en ren, Tom sprayflaska halvfull med vitt destillerad vinäger. Fyll resten av flaskan med citronsaft. Skaka för att kombinera ingredienser.

•Spray citron juice och vinäger lösningen till rostfläckar på badkar blandare. Låt lösningen att sitta på fläckarna i fem till 10 minuter. Torka av lösningen med en svamp, och skölj kranar med varmt vatten.

•Placera 1/2 kopp grädde av vinsten på ett papper plattan. Långsamt lägga 1/4 kopp väteperoxid, blanda med en sked, tills en pasta bildas. Beroende på storleken på fläckarna, kan det vara nödvändigt att justera hur mycket av varje produkt för att skapa tillräckligt pasta för att täcka alla fläckar.

•Använd en tandborste till skura klistra in rost fläckar på den badkar yta. Låt pastan sitta på fläckarna i fem till 10 minuter. Skölj av pastan med varmt vatten. Upprepa vid behov tills rostfläckar försvinna.

Tips & varningar

  • Upprepa steg 1 och 2 minst en gång per vecka. Rengöra badkaret regelbundet hjälper till att förhindra ackumulering av svåra fläckar.
  • Dessa steg fungerar väl för att ta bort nyutvecklade rostfläckar i badrummet. Tyvärr, gamla fläckar kan indikera permanent skada fixturer eller badkar yta. Prova att använda en kommersiell-styrka rost rengöring produkt. Om det inte fungerar, kontakta badrum fordonsreparationslackering entreprenör.