Hur man rengör Revere Ware köksredskap

Ursprungligen en liten uppdelning av Revere koppar & mässing, ett företag bildas genom en sammanslagning av sex olika koppar och mässing företag, Revere Ware har en lång och rik historia av att skapa kvalitet köksredskap. Om du har spenderat pengarna på en uppsättning Revere Ware, har du gjort en investering värd att skydda. Med rätt skötsel och ett fast grepp om hur man rengör ordentligt här Kksartiklar, kan det vara för kommande generationer.

Instruktioner

•Wash Revere Ware köksredskap med varmt tvålvatten och en mjuk ren trasa eller svamp; om Revere Ware maskindisk, kan handtag och knoppar börja blekna med för mycket diskmaskin användning. Torka köksredskap med en mjuk ren torr handduk.

•Soak tuff brände på mat genom att fylla gryta eller kastrull med varmt vatten och lägga 2 tsp. av diskmedel. Låt den köksredskap i blöt i minst två timmar innan skura bort skräpet med en plast skursvamp.

•Ta bort kalk skalan uppbyggd från Revere Ware te vattenkokare genom att fylla det med lika delar vit vinäger och vatten och placera den på spisen för att koka i 10 minuter. Skölj tekanna väl ut och placera upp och ned med locket av rinna av och torka.

Tips & varningar

  • Tillåta köksredskap att svalna helt innan du kör det under vatten eftersom detta kan leda till skevhet.
  • Undvika att använda blekmedel och andra starka kemikalier och slipmedel som kan skada köksredskap.