Hur man rengör repor på rostfritt stål

Hur man rengör repor på rostfritt stål

Rostfritt, tillverkad i stål med ett lager av krom på toppen, motstår korrosion och rost. Krom reagerar med syret i luften för att producera Kromoxid, som fungerar som en barriär och skyddar stålet, därav namnet "rostfri". Även om ganska tålig, har rostfritt stål potential att repa från tryck från tunga föremål, styckning, eller starka rengöringsmedel och slipmedel. Rena ljus till måttlig repor av rostfritt stål med en gemensam hushåll renare och icke-slipande skursvamp. Denna process hjälper till att mjuka upp utseendet på repor och kombinerar dem till naturliga korn av rostfritt stål.

Instruktioner

•Dampen den skur pad och vrid ur den. Gäller nog rengörande kräm eller pulver för svampen att tunt och jämnt täcka ytan av rostfritt stål. Fukta ytan av rostfritt stål, om du använder ett pulver rengöringsmedel.

•Torka över ytan av rostfritt stål med skursvamp. Använd långa, enhetlig stroke efter kornet. Gnida ytan snabbt och täcker hela området så repor smälta in.

•Skölj rostfritt grundligt med rent vatten med en svamp och torka med en trasa. Om repor fortfarande visas prova en rostfritt stål polska.

•Använd rostfritt stål polska enligt tillverkarens instruktioner, och skölj den med rent vatten.

•Torr av rostfritt stål med en ren trasa.