Hur man rengör omslaget till en i-mark Pool säkert

En swimmingpool cover hjälper till att hålla skräp från avgörande i din i-mark pool när inte i använda, särskilt under vintermånaderna. Om inte den pool är en säkerhet cover för att hålla små barn från att falla i poolen, kan inte du säkert krypa fram på den för att utföra pool täcka underhåll. Långskaftad telescoping verktyg kan du rengöra poolskyddet säkert och effektivt.

Instruktioner

•Ställ in en dränkbar pump på poolskydd till tappa av eventuella ackumulerade. Placera pumpen där vattnet är djupast. Ställa in den så den inte drar i några blad eller annat skräp som flyter på omslaget. Driva pumpen tills det finns mycket lite vatten på ytan av omslaget.

•Använd polack telescoping skimmer att ta bort alla blad eller annat material från locket. Genom att använda långskaftad pole, kan du rengöra skräp från poolens däck säkerhet.

•Crank poolen täcka till innehavaren. Som du gör, kör vatten på locket med en trädgårdsslang. Om det finns smutsiga fläckar, skrubba dem med en mjuk borste borste. Tillämpas en renare godkända för swimmingpool användning om omslaget har fläckar att vatten inte bort. Om du inte har en lagring rulle för swimmingpool täcka, städa ett avsnitt i taget som du tar bort den från poolen. Vik omslaget som en solfjäder som du tar bort den.

Tips & varningar

  • Veckla upp poolen locket på gräset ett tag att låt det lufttorka om du planerar att lagra den under säsongen simning. Kan inte någon mögel växer på den.
  • Räkna med att få en liten mängd smuts och skräp i poolen som du rengör poolskyddet. Poolens filter bör ta bort partiklar och pool kemikalier bör ta hand om resten av smuts.
  • Använd inte hushållskemikalier för att rengöra poolen omslaget. De kan ha en negativ reaktion med swimming pool kemikalier, rapporterar Lowe's.