Hur man rengör mögel ur vatten påsar

Mögel trivs i cool, fuktiga områden. Det är därför mögel är vanligt förekommande i badrum och i garage. Badrum främja mögeltillväxt genom hög luftfuktighet nivåer från bad eller duscha, medan garage inte är isolerade tillräckligt väl för att avvärja mögeltillväxt. Mögel i ett vätskesystem utgör en allvarlig hälsofara, så ta steg för att ta bort den så snart du upptäcker den.

Instruktioner

•Töm vattnet påse helt. Om möjligt, vända den upp och ner och låt stå att få allt vatten ut.

•Fyll vattnet påse ca 1/4 full med blekmedel. Lägga locket på påsen och skaka den kraftigt, ta sedan bort locket.

•Lägg i en liten flaska borsta in i vätskesystem öppning och skrubba bort mögel. Skölj påsen med vatten och refill påse 1/4 full med blekmedel och skrubba igen, upprepa denna process tills formen har städats bort. Skölj igen med vatten därefter.

•Fyll vätskesystem ca 1/4 till 1/3 med varmt vatten. Skvätt i lite diskmedel och fäst den gemensamma jordbrukspolitiken. Skaka vätskesystem försiktigt och ta bort den gemensamma jordbrukspolitiken. Häll ut blandningen tvål och vatten och upprepa minst en gång för att få alla blekmedel ur påsen.

•Skölj grundligt med vatten och sedan rinna igen. Tillåta att spola vattnet avdunstar. Någon bleach kommer också avdunsta.