Hur man rengör mögel & mögel från inuti en duk Pop Up husbil

Pop-up campare är en stor lyx att ha när du vill att campa i öknen men inte vill använda ett tält. De är kompakt och lätt att resa med. Pop-up campare är tillverkade av kraftig segelduk och är föremål för mögel, särskilt efter att det har regnat och popup-husbilen var stängd men fortfarande våt. Korrekt rengöring av duken inom din husbil är mycket viktigt och kan uppnås med hjälp av hushållsprodukter.

Instruktioner

Hur man rengör mögel & mögel från inuti en duk Pop Up husbil

•Prep området genom att rengöra det smutsiga fläckar av din husbil med en måttligt stiff-borste borste och skura bort någon överflödigt smuts som kan finnas på duk väggar. Om smuts fläckar kvar, Använd en trasa och milt diskmedel blandat med vatten. Inte använder tvål vatten direkt på duken, tillämpa den på duken först, och sedan använda tyget för att skrubba området tills det är rent.

•Du kan välja att använda ättika eller väteperoxid för att döda mögel och mjöldagg inom din popup-camper. Väteperoxid är den starkare av två men ibland kan bleka duken. Ättika tar bort någon lukt från mögel och mjöldagg men kan ta fler program.

•Använd vinäger eller väteperoxid, tillämpa innehållet direkt på mögel och mjöldagg. Tillåt vinäger eller väteperoxid att sitta i ca 15 minuter.

•Hållare området med borsten. Använd trasa, och skölj med vatten för att avlägsna eventuella överskott ättika eller väteperoxid. Denna process kan behöva upprepas för att ta bort mögel eller mögel fläck fullständigt, särskilt för djup, envis mögel eller mögel.

Tips & varningar

  • Låt din husbil luft torr öppen för 48 timmar torrt innan du stänger det för att undvika någon mjöldagg eller mögel tillväxt.