Hur man rengör mögel från gräs rottingmöbler

När svampen kallas mögel börjar utveckla på gräs rotting, det färgar möbler samtidigt som tär på rotting. Dessutom ger mögel gräset rotting en unken lukt. Använda samma metod för att döda mögel på gräs rotting och säkert rengöra möbler, som rengöring av andra typer av rottingmöbler. Efter du har tagit bort mögel, vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att hålla svampen från att återvända.

Instruktioner

•Placera en plast presenning eller dropcloth på en plan yta utanför. Sprida tarp ut platt. Sitta i gräset rotting ovanpå tarp eller dropcloth.

•Mix 1 gallon vatten med några droppar diskmedel. Tillsätt 1 dl av syre blekmedel, och rör om med en sked. Fukta en trasa i det tvål och vattnet. Torka formen försiktigt bort gräs rotting.

•Torka soapy blandningen av möbler med en trasa fuktad i svalt vatten. Ignorera blandningen, och skölj skopan ren.

•Pour lika delar ljummet vatten och vinäger i en sprayflaska. Mist gräs rotting med vinäger och låt luften torr för 2 till 4 timmar. Vinäger kommer att döda någon kvardröjande mögel samtidigt eliminera lukter.

Tips & varningar

  • Hålla gräset rotting så torr som möjligt för att förhindra framtida mögeltillväxt. Dessutom lagra gräs rotting i en sval, torr plats när inte i använda.