Hur man rengör mögel bort Cement väggar

En svamp tillväxt som obekvämt fäster sig ytor där rätt förutsättningar råder, mögel kan inte bara skapa ett fult utseende men kan också leda till allergiska reaktioner och respiratoriska komplikationer för dig och din familj. Snabb borttagning är den bästa åtgärden innan formen har en möjlighet att sprida och skapa ytterligare problem.

Instruktioner

•Lägg till 1/3 kopp av pulveriserad tvättmedel till tre kannor av varmt vatten i en hink. Tillsätt en kopp blekmedel till lösningen och blanda väl med handskar på händerna.

•Använd lösningen på mögel på vägg ytan med en svamp.

•Tillåt lösningen att sitta på området för 10 till 15 minuter. Gäller inte lösningen alltför mycket eftersom det tenderar att köra från väggen. Du kan behöva ansöka på nytt det för att behålla verksamheten i ingredienserna. De gjutna områdena bör vända vitt och området bör fortfarande vara fuktig.

•Skölj området grundligt med rent vatten. En trädgårdsslang med ett munstycke bilaga bör ge gott om trycket att ta bort eventuella kvardröjande skräp, om väggen är utanför. Använda borsten för att ta bort envisa fläckar.

•Placera en fläkt i närheten för att cirkulera luften och torka väggen snabbt.

Tips & varningar

  • Bära handskar, skyddsglasögon och en mask när man arbetar med mögel och klor. Öppna fönster och dörrar för tillräcklig ventilation om väggen är inne. Om mögel visas på en innervägg, undersöka källan till fukt som mögel kräver för tillväxt, och se till att väggen är torr i framtiden.