Hur man rengör Micro mocka

Microsuede, även känd som mikrofiber, är ett tyg som ofta används på möbler på grund av sin hållbarhet, samt dess fläcken motstånd och vattenavvisande egenskaper. Microsuede är tillverkade av tunna trådar av polyesterfiber och ofta görs till har utseendet på mocka eller läder. Allmänt är microsuede lätt att rengöra med rätt rengöring produkt. Tvättsprit och tydlig alkohol, såsom vodka, är utmärkt för rengöring av små fläckar. För större rengöring jobb rekommenderas microfiber rengöring lösningar som NATIONALGARDIST Afta och amerikanska hem K2R fläckborttagningsmedel.

Instruktioner

•Förbered området att rengöra i microsuede objektet. Pensla det smutsiga området med en matta borste eller tandborste för att ta bort alla små lösa partiklar.

•Pour en liten mängd lösningsmedel eller alkohol till svamp eller trasa.

•DAB smutsiga området av micro mocka lappa med fuktad trasa eller svamp.

•Blot dämpade området med en torr trasa tills det är torrt vid beröring. Gör plats till luften torr.

•Inspect plats efter torr. Om mer rengöring behövs, upprepa processen tills fläcken har tagits bort fullständigt.

Tips & varningar

  • Kolla taggarna på microsuede möbler. Följande lista visar de rengöring koder: S = rent med lösningsmedel onlyW = maj rengöras med waterSW = lösningsmedel eller vatten kan vara usedX = torr endast
  • Tag instruktionerna måste följas för att hålla garantin i takt och se till att rengöring inte skadar tyget. Om det finns någon tagg testa reningsprocessen på en bit tyg som inte är synligt. Aldrig någonsin använda nagellack remover på microsuede! Tvål och vatten rekommenderas inte generellt för att rengöra de flesta microsuedes eftersom indränkt i vatten kan lämna ringar och vatten fläckar.