Hur man rengör med Nano Silver produkter

Hur man rengör med Nano Silver produkter

Nano silver produkter använder mikroskopiska partiklar för att bekämpa bakterier. Nano silver förekommer i ett antal olika rengöringsmedel, kosmetika, textilier och köksmaskiner. Sjukhus införliva nano silver i många av deras rengöring regimer att bekämpa bakterier. Nano silver har en irrefutably stark förmåga att döda bakterier, men vissa hävdar att det är skadligt för människors hälsa. EPA har märkt nano silver som ett bekämpningsmedel som skulle begränsa dess användning som livsmedel, men anhängare hävdar att det bör betecknas som en kosmetisk produkt som är säker för användning.

Instruktioner

•Wash kläder i nano silver rengöringsmedel att befria dem dåliga lukter och bakterier. Silver är dödliga för bakterier, så tvätta dina kläder i ett tvättmedel som innehåller nano silver kommer att säkerställa att mögel och bakterier elimineras. Nano silver rengöringsmedel använda kallt vatten istället för varmt och minska därmed energikostnaderna. Helt enkelt använda mäta locket på flaskan för att mäta mängden nano silver rengöringsmedel lämpligt att din belastning storlek. Hälla tvättmedel i fördelaren och tvätta dina kläder på ett kallt tvättcykeln.

•Spray nano silver luftrenare direkt i rum döda lukter och bakterier. Dessa produkter är populära i sjukhus och hotell. Här hålls högtrafikerade områden hygieniskt med tillämpning av nano silver air freshers. Dessa produkter finns i mataffärer, hem varuhus och på Internet.

•Coat utrustning med nano silver beläggning att döda bakterier effektivt. Vissa gym och sjukhuset utrustning är belagd med nano silver under tillverkningen. Silver aktiveras av fukt och sägs att döda bakterier och lukt. Ytor kan också vara belagd med en nano silver spray som skall administreras på nära iskalla temperaturer. Detta måste göras av proffs.