Hur man rengör korrosion från Trailer ljus anslutningar

Hur man rengör korrosion från Trailer ljus anslutningar

Släpvagn lampor använder en kontakt som installeras i en kontakt på din bil att fungera. När kontakten inte är i bruk, är det ofta mottagliga för elementen. Fukt från regn och fuktighet orsakar metall stiften inuti kontakten att bli rostig eller korroderar. När detta händer, kontakten gör inte bra kontakt och lamporna fungerar inte korrekt. Rengöring korrosion från trailer ljus anslutningar tar bort materialet förhindrar en god kontakt mellan kontakten och plugg. Elektrisk kontakt rengöringsmedel finns på auto leverans butiker.

Instruktioner

•Dra ut släpvagn lätta kontakten från kontakten med fingrarna.

•Sätt in halm i munstycke av elektrisk kontakt renare. Halmen är vanligtvis tejpade kan.

•Spray kontakt renare över avsluta av kontakten och plug outlet i en svepande rörelse. Se till att de rensade gets på stiften men Fyll inte kontakten med renare. Låt maskinen så att ställa in i fem minuter.

•Hållare kontaktstift med en liten, mjuk borst stål borste. Tillämpa bestämt tryck men inte tillräckligt för att böja stiften. Sätt in borsten på penseln i hålen på plug och twist och tillbaka för att lossa och ta bort rost.

•Ta bort löst skräp med konserverad luft. Spraya några skott av luft i kontakten och kontakten att blåsa ut det löst skräpet.