Hur man rengör golv med ridning golvet skurborstar

Riding golvet skurborstar kan öka rengöring produktiviteten dramatiskt. Det kan ta en timme för en arbetstagare en timme att rengöra en 4.000-kvadrat fot område med en våt mopp och golv buffert, men med en 34-tums ridning automatisk golvet maskin en arbetare kan rengöra som 46.000 kvadratfot på samma tid. Produktionen kan vara ännu större om maskinen är större, men maskinens storlek måste vara lämpliga till området för att rengöras. För maximal produktivitet bör operatören väl utbildade i hur man använder maskinen.

Instruktioner

•Lossa maskinen från batteriladdaren om skrubbern är batteridriven och kolla att batterierna till göra säker vätskenivåer är full. Om ridning skrubbern har en förbränningsmotor, måste den ha en adekvat bränsletillförseln för jobbet. Byt ut tomma eller låg propan tankar med full tank.

•Installera den skura penslar enligt tillverkarens specifikationer. Om maskinen använder skrubber kuddar, centrerar pad på pad innehavare och låses pad innehavare på plats på föraren bromsklossatser.

•Installera golv gummiskrapa eller flera fordonstvätt om skrubbern är så utrustad. Stäng till "på" läge och lägre gummiskrapa bladet. Kolla gummiskrapa bladet så att det lägger platt på golvet när den är nerfälld. Om bladet inte kontakta golvet jämnt, är det dags att ersätta den med en ny. Kör maskinen till området fyllning och stänga av.

•Öppna lösning tanken och fylla den med varmt vatten, lämnar rum för kemiskt rengöringsmedel. Lägga till en kemisk när vattentanken är nästan full.

•Styr scrubber till arbetsområdet och sänka den borstar eller kuddar, börja dammsuga och sänka fordonstvätt. Starta lösning flödet och kör över arbetsområdet. Stäng av lösning flödet innan du svänger för att undvika att lämna överflödigt rengöringsmedel på golvet.

•Töm återhämtning tanken när den är full. Dammsuga bör stänga av automatiskt, men det är en bra idé att hålla ett öga på tanken så att vakuum motor inte tar på några smutsiga lösning. Tanken kommer förmodligen behöva tömmas innan alla rena lösningen används på grund av skum uppbyggd. Om skum är ett allvarligt problem, säljer frihetsberövande leveransföretag skumdämpare.

•Rengör en alltför smutsiga golv genom att göra ett pass med fordonstvätt i position "upp" medan fastställande lösning och skura med kuddar eller borstar. Låt lösningen att förbli på golvet i minst 10 minuter och sedan skrubba golvet, med hjälp av borstar eller kuddar, och Dammsug golvet med fordonstvätt i ner position. En tredje pass med klart vatten skölj kan vara nödvändigt.

• Rengör maskinen ordentligt efter användning. Skölja ur lösningen och återhämtning tankarna och lämna dem öppna för torka. Ta bort rondeller och kasta. Luren borstar och fordonstvätt torka. Ren maskinen genom sprutning en bra all-purpose cleaner över den och torka torrt med en trasa. Kontrollera batteriet vätskenivåer och koppla in maskinen i batteriladdaren om det elektriska; Stäng av propan tankar och ta bort dem till en säker förvaringsområde.