Hur man rengör glas bordsskivor

En glasskiva på ett bord kan skydda vad som ligger under eller göra en ren, modern stil uttalande. En smutsig glas bordsskiva gör varken. Den stereotypa hushållerska uppsägning, "jag inte gör windows" föreslår en mödosam uppgift. Inte så. Rengöring ett glas bordsskiva är så enkelt, kan du lära ditt barn att göra det åt dig.

Instruktioner

•Ascertain om glaset är lätt att knäppa. En all-over ren blir lättare om du kan vända glaset för att rengöra botten.

•Välj din torka trasa. Luddfri trasor kan komma från pensionerade kläder eller köpas. Hushållspapper är lätt tillgängliga och de flesta märken har ingen ludd. Skrynkliga tidningen gör ett fantastiskt jobb, och du kan slutföra återvinning sekvensen med hjälp av dem för att tända din nästa öppen spis eller grill lågan.

•Välj glasrengöringsmedel. Kommersiella glas städare kommer i en mängd färger och lukter. Nästan varje en fungerar bra. En naturlig strategi, två matskedar vinäger eller citronsaft och häll i en pint spray behållare kranvatten. Samma proportioner av ammoniak arbete, också - och ammoniak kommer i en mängd trevliga dofter.

•Spray på en liten glasrengöringsmedel och torka första ytan tills den är helt torr. Uppmärksam på hörn och kanter.

•Flip glas top (om möjligt) och rengör den andra ytan. Använda avtorking trasor när vändning, så du inte lägger till fingeravtryck. Om glasskiva är permanent fäst, klättra under bordet att rengöra botten.

•Om paint har spillts och torkade på ditt bord, lossa sitt grepp genom vätning området och försiktigt skrapa med en eneggad rakblad. Bladet repar inte glas så länge du håller området våt.

Tips & varningar

  • Vanligt vatten fungerar ofta för att rengöra glasytor. Glas städare är milda avfettning agenter. Därför kan du använda dem på ett bra sätt och utan skador på målade ytor (torka försiktigt), reflekterande apparaten ytor, vägg plattor och chrome.
  • Glas har ibland vassa kanter. Sakta ner och fokusera när rengöring glas för att undvika att av misstag sönder och, kanske, personskador.