Hur man rengör Foundation avlopp brickor

Hur man rengör Foundation avlopp brickor

Stiftelsen avlopp kakel är perforerade röret installeras mot ett hem foundation. Täckt med grus, kakel rinner vatten från grunden för huset, skydda grunden från vattenskador. Rengöra kakel när det blir igensatt är nödvändigt att behålla funktionalitet. Stiftelsen plattor igensatt av smuts eller skräp att börja tömma vattnet långsamt eller inte alls. Vanligtvis kan du rengöra foundation avlopp kakel med en avlopp orm, routing ut smutsen som har samlats i rören att göra på sätt klart igen för god vattenavrinning.

Instruktioner

•Locate en uppsamlingsplats för din foundation rinna plattor. Insamlingsplatser är lättillgängliga områden där brickorna ansluta till öppningar som ytan avlopp eller stuprör anslutningar.

•Åtkomst kakel rörledningar genom att ta bort anslutningsenhet. Skruva bort stuprör röret från avloppet kakel, eller ta bort en drain cover leder till kakel.

•Sätt avloppet orm i slutet av stiftelsen avloppsröret. Driva kabeln i avlopp orm genom röret att driva smuts och skräp i röret ut dränering slutet. På slutet av avlopp orm kabeln är en skruv, ett blad som roterar när du trycker ormen genom röret. Vrid skruven med vev ormens slutet att skrapa av skräp från sidorna av röret och avmarkera perforeringar som kantar rör kroppen. Ta bort avlopp orm när röret har rensats.

•Sätt en slang till slutet av avloppet kakel, med den andra änden av slangen kopplad till en kran. Slå på kran och pumpar vattnet genom rensas röret för att tvätta bort eventuella kvarvarande smuts. Ta bort slangen efter tvätt.

•Byt ut tillgång täcker för att slutföra rengöring av stiftelsen avlopp brickor.

Tips & varningar

  • Använda ett något högt vattentryck när du tvättar ut kakel röret med slangen--tillräckligt tryck för att tvätta bort sand och smuts, men inte så mycket att du översvämma grus där kakel är placerad.