Hur man rengör färg fläckar på vinylbeklädnad

Paint spill på vinylbeklädnad bör rengöras så snart som möjligt. Solens strålar baka någon färg kvar på vinyl i rangerbangård, vilket gör det svårt att ta bort. Vinylbeklädnad har en målad yta, så ta bort ytterligare färg kan vara knepigt utan strippa den ursprungliga färgen från rangerbangård. Använda paint tunnare sparsamt att undvika skada den ursprungliga färgen.

Instruktioner

•Scrape färgen försiktigt med en spackel. Detta tar bort alla lösa partiklar färg från vinyl rangerbangård.

•Använd en nickel-stora mängd färg tunnare till en ren trasa. Tillämpa färgen tunnare färg, torka försiktigt.

•Torka färgen tunnare på paint och sedan torka snabbt med en annan ren trasa för att ta bort lossade färg. Undvik att lämna färgen tunnare på vinyl siding för en längre tid som ju längre det dröjer sig kvar på rangerbangård, ju mer det absorberar in i ytan, förstöra den ursprungliga färgen på vinyl rangerbangård. Undvika att torka färgen tunnare på något område men färgen du försöker ta bort.

•Använd Kemtvätt lösning på vinyl siding om färgen tunnare underlåter att ta bort alla färgen. Gnid ut rengöringsmedelslösningen på lacken och torka av med en annan ren trasa.

•Wash området med en hink med vatten och skålen rengöringsmedel att avlägsna alla spår av färg tunnare och kemtvätt lösning. Spola noggrant med en trädgårdsslang.

Tips & varningar

  • Undvik tunga skrapning eller gnugga på vinyl siding så du inte ta bort den ursprungliga färgen eller gör den Matt finishen av vinyl blanka.