Hur man rengör ett badkar med bakpulver

Många konsumenter föredrar naturliga metoder för rengöring nuförtiden, snarare än att ha farliga kemiska rengöringsmedel i sina hem. Envis ring runt badkaret som är svår att få ren? Försöka använda bakpulver istället för ditt vanliga skur pulver. Bakpulver är giftfritt, miljövänliga och skadar inte dina barn eller dina husdjur om de av misstag komma in i den. En stor låda bakpulver är billigt och går en lång väg.

Instruktioner

Hur man rengör ett badkar med bakpulver

•Våt en svamp och krama ut. Strö en liberal belopp bakpulver på det och börja rengöra ditt badkar, börjar vid den övre kanten. Du hittar att fläckar som har varit på ditt badkar under lång tid kommer att börja blekna varje gång du rengör ditt badkar.

•Arbetar din väg ner badkaret, med en cirkelrörelse. Skölj ut din svamp och blöt det igen; Lägg till mer bakpulver behövs. Särskild uppmärksamhet runt kanterna av överflöd avlopp och jets, och glöm inte droppa fläckar under.

•Scrub längst ned i badkaret noggrant, som vissa badkar har en halkfri yta där smuts verkar vara särskilt besvärande. Om nödvändigt, våt längst ned i badkaret, strö bakpulver över hela ytan och sedan lämna en timme att tränga igenom.

•Montera-skrubba hela badet efter den tid som förflutit, och sedan skölj badkaret med rinnande kallt vatten att avlägsna alla spår av rester. Att badkaret att lufttorka eller torka med en ren vit handduk.