Hur man rengör en spishäll med Jenn-Air

Jenn-Air är en tillverkare av avancerade apparater för kök, kylskåp, diskmaskiner, ugnar och cooktops. Jenn-Air stoltserar med att det erbjuder hög kvalitet med stil. Det finns flera cooktops att välja mellan. Oavsett modell Jenn-Air spishäll du kan ha, bör du alltid följa tillverkarens anvisningar för den specifika modellen, speciellt om det är fortfarande under garanti. Men finns det några allmänna rengöringsmetoder gemensamma för alla Jenn-Air cooktops.

Instruktioner

Glas- och keramiska Cooktops

•Torka upp spill så snart de sker med en ren torr handduk. Enligt webbplatsen Jenn-Air, för glas top matlagning ytor, bör du göra detta även om det är varmt eftersom det blir svårare att rensa upp senare. Vara försiktig med att bli bränd.

•Använd en spishäll med renare när det är coolt. Du kan också använda diskmedel och vatten eller bara en bakpulver pasta (gjort med vatten).

•Använd renare till en svamp, trasa eller pappershandduk. För mer envisa fläckar, kan du använda en icke-slipande eller "scratchless" pad.

•RUB de smutsiga områdena fram till ren. Skölj väl, särskilt om du använt bakpulver pasta som som kan lämna rester.

•Använd ett rakblad för brände på och knaprig fläckar som inte kommer ut med föregående metoder. Jenn-Air påstår att hålla den i 30-graders vinkel att ta försiktigt bort fläcken.

Rostfritt stål Gas Cooktops

•Använd en plast skursvamp att rengöra flyttbara brännare mössor, förseglade gasbrännare och brännare galler med varmt vatten från tvål. Skölj med en ren våt trasa. Inte får vatten i mitten av brännaren eller nära tändaren. För flyttbara brännare caps och brännare galler, kan du också använda spishäll rengöring Creme (del 20000001) genom att tillämpa den med en svamp. Du kan låta den ställa upp till 30 minuter för mer envisa fläckar innan skrubba dem rena. Skölj ordentligt.

•Rengör porslin brännare pannor med en fuktig trasa när de är cool. Du kan också använda en fett-bort renare som 409 för att avlägsna fett. Torka omedelbart upp någon acidy eller sockrade spill.

•Rengör vreden genom att ta bort dem först och sedan städning i varmt tvålvatten. Vara säker på att de är torra innan den placeras tillbaka på din spis.

• Rengör din PANNKAKSLAGG när den har svalnat. Ta bort det från spishäll och ren i varmt tvålvatten. Får inte terminal kontakten i vattnet. Använd en plast pad för att rengöra. Jenn-Air tillstånd att använda de produkter som är säkra för icke-stick ytor. För att rengöra PANNKAKSLAGG basin pannan, torka rent med tvål och vatten med en trasa eller pappershandduk. Du kan också använda ett rengöringsmedel som 409.

•Rengör rostfri spishäll med tvål och vatten, lika delar vinäger och vatten, eller glasrengöringsmedel. För mer envisa fläckar, kan du använda en produkt som Smart Cleanser, Bon Ami eller mjuk skrubba. Använd en nylon-skrubber pad som ScotchBrite för att skrubba bort fläcken. Skrubba alltid i riktning mot spannmål. Skölj med en ren trasa och torka. Följa upp med en rostfri Magic Spray (del 20000008) att återställa den lyster och glans av rostfritt stål.