Hur man rengör en Pack råtta hem

Hur man rengör en Pack råtta hem

Att hjälpa en pack råtta rengöra och declutter sitt hem ofta kräver lika mycket folk färdigheter som organisatoriska aptitude. Få långsiktiga samlare lätt del med deras ackumulerade punkter, särskilt i ett svep, så Förbered att tillämpa tålamod tillsammans med armbåge fett. Fokusera på ett område av hemmet på en gång så jobbet inte verkar så överväldigande. Med hårt arbete och uthållighet, kan du vända en pack råtta hus till en hälsosam hem.

Instruktioner

•Montera två rutor med förpackningstejpen. Tydligt markera sidor och topp av en låda med ordet "Hålla". Markera den andra rutan med ordet "Donera." Montera och markera extra lådor som behövs. Markera rutorna märkt "Hålla" med destination i kammaren för objekt, till exempel "Kök" eller "Sovrum."

•Skriv ned dagliga mål. Det är bättre att ställa små, uppnåeliga mål snarare än sådana som är alltför överväldigande eller är orealistiska. Du kan alltid överträffa målen. Försök inte att tvinga samlaren att arbeta med en hastighet som är obekvämt för honom.

• Starta städning i minst-rörigt rum. Hjälpa samlaren gå igenom hans högar en efter en, sätta objekt i sopsäckar eller i rutorna "Behåll" eller "Donera". Visa honom respekt och låt honom ta ledningen i sortering genom hans ägodelar. Kasta inte bort något utan hans tillåtelse.

•Ta bort lådor av donerade artiklar från området du är rengöring och Ställ dem åt sidan för hämtning eller leverans till den valda välgörenhet. Ta bort fyllda sopsäckar och placera dem i soptunnor eller en container. Flytta rutorna "Hålla" utanför eller till en annan del av huset tillfälligt.

•Rengör rummet ordentligt från topp till botten. Använda ansiktsmasker och handskar om det finns gnagare spillning eller mögel närvarande. Ställa in i rummet igen, flytta möbler i rätt ställen och återvänder rutorna "Hålla" i rummet.

•Flytta till nästa område att sortera, organisera och städa. Upprepa processen i varje rum tills huset är organiserade och ren.

Tips & varningar

  • Markera rutorna för donation en sista gång innan släppa dem för att vara säker de säger inte "hålla". Om du donerar en ruta som var tänkt för att hålla, kan det avskräcka ägare och eventuellt stoppa ytterligare framsteg.
  • Hamstring är en psykisk sjukdom, så om du tror att din pack råtta yttrar några av symptomen på hamstring--blir ängslig vid tanken av att kasta ut föremål, vägrar att kasta saker, har svårt att hantera sin vardag--kontaktar psykisk hälsa för råd.