Hur man rengör en Moen Gnuggade Brons kran

Moen bolaget tillverkar kranar och fixturer i flera utföranden, såsom Olje-Gnuggade Brons, chrome och borstad nickel. Olje-Gnuggade Brons härmar åldern brons med sin djupa, mörka färg och satin finish. Olje-Gnuggade Brons ger en personlig touch till varje hem på grund av dess tendens att ändra färg med tiden och använda. Hålla din Moen brons kran så torr som möjligt och rengör det med jämna mellanrum för att behålla sitt gamla utseende.

Instruktioner

•Torka Olje-Gnuggade Brons kran med en mjuk, torr trasa dagligen ta bort vattenfläckar och för mycket.

•Mix 1 tsk salt eller milt diskmedel med 3 kannor vatten i en diskho eller hink. Doppa en trasa eller mjuk borste borste som en baby tandborste i rengöringsmedelslösningen. Ren den Moen kranen noggrant, med penseln på någon särskilt smutsiga eller svåra att nå områden.

•Skölj Olje-Gnuggade Brons kran ordentligt med en ren, fuktig trasa. Buff kranen torr med en mjuk, torr trasa. Om kranen visas missfärgade eller smutsiga efter rengöring, djupt rengöra den med en hemgjord pasta rengöringsmedel.

•Mix 1 tsk salt och 1 kopp vit vinäger i en liten behållare. Lägg mjöl för att göra en pasta och Applicera pastan till den Moen kranen med händerna eller en trasa, med extra uppmärksamhet på några smutsiga eller färgade områden. Låt pastan torka i en timme.

•Skölj kranen grundligt med vatten. Buff den torr med en mjuk, ren trasa.

•Använd ett tunt, jämnt lager av nonabrasive bilvax till brons kranen med en mjuk, torr trasa. Låt vaxet torka till ett DIS, sedan polera kranen till en glans med en torr trasa. Applicera vaxet efter varje djup rengöring för att återställa glans och skydda finish.

Tips & varningar

  • Använd inte hårda slipmedel eller starka rengöringsmedel på Olje-Gnuggade Brons.