Hur man rengör en haj Euro Pro järn

Hur man rengör en haj Euro Pro järn

Shark är ett företag som tillverkar hushållsprodukter som dammsugare, ångtvättar och strykjärn. De tillverkar av Euro-Pro serie av strykjärn och rekommenderar dessa järnklubbor är själv rengöras varannan vecka för att ta bort kalcium, skala och andra element, ännu mer ofta av ägare som har hårt vatten. Euro - Pro irons bör rengöras korrekt så att järnet inte skadar dina kläder och så att järnet kan pågå länge.

Instruktioner

•Följ alltid tillverkning riktningar. Om du inte har din längre, kan du hämta de flesta Euro-Pro järn handböcker av Sharks hemsida (se resurserna nedan). Följande steg är vanligtvis hur man rengör ett Euro-Pro järn.

•Fyll vattennivån i din Euro-Pro järn till sin högsta nivå och sätta på någon ånga inställning. Placera den upprätt på strykbrädan eller en annan säker plats isolerade från andra saker. Koppla in den.

•Ställ in järnet till dess hetaste inställningen och vänta på att värma upp. Den temperatur lampan slutar blinka när den är klar, vanligtvis cirka fem minuter.

•Ändra ånga inställningen att peka att "städa själv" och håller strykjärnet över en diskho i strykmöjligheter eller vågrät position. Ånga och kokande vatten börjar att komma ut i den Euro-Pro järn hål på bottenplattan.

• Starta att flytta din järn och tillbaka horisontellt stöd i denna process. Kalcium, skala och andra bygga ups matas ut ur euron-Pro järn.

•Dump ut någon vänster stannar över vatten efter din Euro-Pro järn spottar ut ånga och vatten. För att göra detta, först ställa in ditt steam manöverplats till 0 (noll) och tryck på knappen för den elektriska temperaturkontroll tills strömindikatorn tänds. Koppla ur din järn, sväng din järn över diskbänken och dumpa ut vattnet.

•Let din Euro-Pro järn cool ned helt innan du lägger undan.