Hur man rengör en elektrisk Fry Pan

Hur man rengör en elektrisk Fry Pan

En elektrisk stekpanna, kallas ofta för en elektrisk stekpanna, består av två delar: kontrollen värme och stekpanna pan. Var och en av dessa bitar har olika instruktioner för att tvätta dem och omsorg måste tas när du tvättar den värme kontrollen, eftersom vatten kan skada elektroniken. Medan normal rengöring bör ta hand om de flesta jävlas i stekpannan, kan vissa byggt upp matrester behöver ett pulver rengöringsmedel att ta bort.

Instruktioner

Allmän rengöring

•Ta bort kontrollen värme och torka ansiktet av det med en fuktig trasa. Upphäva kontrollen värme och låt inte enheten kommer i kontakt med vatten.

•Scrub alla matrester från stekpannan med en nylon mesh rengöring pad eller en rostfri skur pad. Använd inte stålull eftersom det kan skada av rostfritt stål. Arbeta pad med cirkelrörelser tills matrester avlägsnas.

•Placera stekning pan i varmt vatten med tvål och använda en svamp eller trasa för att torka det. När det är ren, skölj och torka i stekpannan. Du kan också placera stekpannan i diskmaskin istället för att tvätta den.

Power rengöring

•Fyll i stekpannan till strax under toppen med vatten. Täck stekpannan och vrider värmen till 250 grader Fahrenheit. När vattnet börjar koka, ta bort locket och skrapa i sidor och botten av pannan med en spatel. De flesta livsmedel rester kommer att lossna.

•Ta bort värme elementet och tvätta stekning pan i varmt vatten med tvål. Skölj och torka pannan när du är klar.

•Täcka pannan med en tunn film av pulveriserad cleanser. Se till att rengöringsmedel inte innehåller klor eller blekmedel eftersom de kan skada av rostfritt stål. Skrubba stekpannan med en nylon mesh rengöring pad. Flytta plattan i en cirkulär rörelse att ta bort fläckar, brun eller tacky matrester. Pulveriserad rengöringsmedel bör också ta bort missfärgningar på grund av värmeexponering. Tvätta och skölj i stekpannan när du är klar.