Hur man rengör en aluminium markis

Hur man rengör en aluminium markis

Markiser kan hjälpa till att hålla ditt hem energieffektiv---de också har en dekorativ fördel. Dock om de får för smutsig, kan de snabbt bli en offentlig fult. Dina instinkter kan berätta för er att hyra en power bricka för att göra jobbet. Följer inte dina instinkter på den här---power bricka faktiskt kan skada förtältet, särskilt om aluminium är målad. I stället köpa ett lösningsmedel som gjord för aluminium på järnhandel och en mjuk borste att skrubba bort gunk. Om dina markiser är alltför smutsiga Rengör lika noggrant som du skulle vilja överväga att (åter) måla dem efter rengöring.

Instruktioner

Hur man rengör en aluminium markis

• Fyll en stor hink med vatten och tillsätt den rekommenderade mängden lösningsmedel (se baksidan eller sidan av lösningsmedel flaskan).

•Våt ett förtält med en slang. Nästa, doppa en pensel i rengöringsvätska, och sedan skrubba förtältet. Skölj ordentligt när du är klar skura; Låt inte den renare torrt på förtältet.

•Upprepa reningsprocessen på varje förtält.

•Om du missa några områden eller om vissa är svårt att nå från marken, som en stege mot byggnaden nära förtältet och skrubba med en hand höll borste, trasa eller svamp. Skölj väl.

•När markiser torr, skölj oxidation och tvål rester från betong eller trä. Det lämnar en restprodukt på den förra och färga den senare.

Tips & varningar

  • Om din aluminium markiser är inte målade inte och så ren som du vill när du har följt anvisningarna ovan, hyra eller köpa en ånga renare. Det tar bort svart och grönt mögel omedelbart.