Hur man rengör Emeril rostfritt stål Köksartiklar

Emeril rostfritt stål köksredskap, skapade naturligtvis av kocken Emeril Lagasse, är fina rostfritt stål med glaslock. Rostfritt stål är vanligtvis lätt att rengöra — Emeril rostfritt stål köksredskap är inget undantag. I själva verket är Emeril rostfritt stål Köksartiklar maskindiskas. Men är det också lätt att lämna tvätta kokkärlet och göra så kommer att spara utrymme i diskmaskinen för andra artiklar.

Instruktioner

• Fyll din diskbänk med varmt vatten och sänk köksredskap, en bit i taget.Blanda en fin (mjuk) pulveriserad rengöringsmedel med vatten i en kopp till en tunn pasta. Du kan använda bakpulver och vatten, i stället för en kommersiell renare.

•RUB klistra på den rostfria köksredskap med en mjuk trasa, med mjuka cirkelrörelser från centrum utåt, som föreslagits av Emerilware.com. Lägg till 1 msk mild diskmedel i vattnet.

•Wash köksredskap ut med en mjuk svamp. Skölj i varmt vatten och torka omedelbart med en mjuk handduk att undvika vattenfläckar.

•Wash glaslock med diskmedel och varmt vatten (du kan göra detta före eller efter rengöring rostfritt stål bitar). Som med alla glas föremål, låt glaset att kyla (om det är varmt) eller värma upp (om det har varit kylda) innan tvätt--plötsliga temperaturförändringar kan orsaka glaset att spricka. Skölja locken och torka dem med en mjuk handduk.

•Använd en kommersiell koppar renare på koppar band, om tillämpligt, som föreslagits av Emerilware.com. Du kommer inte behöva göra detta varje gång du tvättar köksredskap – bara när koppar börjar att vanära.