Hur man rengör dynorna

Hur man rengör dynorna

Ingenting förblir ren för evigt, särskilt de dynorna som vi sitter på. Om i ditt kök, vardagsrum eller matsal, litar vi på att klara daglig användning samtidigt förbättra utseendet på vår plats. För att säkerställa en varaktig, bekväm tyg sittdyna, regelbundna rengöringar är nödvändiga. Kvalitet material kan försämras med tiden om inte vård rätt. Om försummade, kuddar kan bli missfärgade och ta på lukter. Befria din dynorna från smuts och fläckar krävs bara några enkla steg.

Instruktioner

•Inköpt en klädsel cleaner på din lokala affär. Stoppning rengöringsmedel tillverkas speciellt för att behandla smuts och mat fläckar förvärvade på tyg material. En mild tvål eller rengöringsmedel kan också användas.

•Ta bort dynan från stolen och föra den till en öppen, ventilerad område. Sätta på handskar, om så önskas.

•Använd klädseln renare på ytan av dynan. Att rengöringsmedelslösningen att sitta i 5-10 minuter och sedan arbeta med en mjuk borste eller tvättlapp tills du märker dynan blir renare. Skölja trasan och torka flera gånger att ta bort alla rester av rengöringsmedlet.

•RUB dyna med handen eller borste medan sköljning dynan med vatten för att mjuka upp någon smuts, mögel eller fläckar.

•Upprepa steg tre och fyra tills önskad nivå av renlighet åstadkoms och ingen rengöring lösning återstår.

•Ta bort så mycket fukt som möjligt, men inte gnugga eller sätta för mycket press på vått tyg. För att snabba upp torkningen, Ställ in en fläkt eller placera kudden utanför.