Hur man rengör den Total Gym från Chuck Norris

Den Total Gym är en bit av träningsutrustning designad av den berömda skådespelaren Chuck Norris. Denna maskin är utformad för att ge flera utöva rutiner, vilket eliminerar behovet av många delar av träningsredskap i hemmet. Rengöring av enheten är en lätt uppgift, och kan fyllas genom att blanda en billig desinficerande spray rätt hemma. Tillverkad av vanliga hushåll ingredienser, är denna lösning mycket mer praktiskt och kostnadseffektivt än en kommersiell produkt som desinfektionsmedel.

Instruktioner

•I en sprayflaska, lägga till två koppar vatten följt av en kopp destillerat vit vinäger. Gör inga substitutioner, som endast vit vinäger har desinfektionsmedel kvalitet behövs för att döda bakterier.

•Kom lägger en sked av flytande diskmedel, som kommer att lägga ett extra rengöring element till lösningen.

•En kopp bakpulver tillsätts blandningen fungerar som en deodorizer, döda kroppslukt doften som ofta kommer med utrustning som kommer i kontakt med svett.

•När alla ingredienser har varit blandade, placera locket på flaskan och skaka för att kombinera ingredienser. Spray, lösning på utrustningen och torka rent med en trasa för rengöring.

•Upprepa efter varje träning att hålla maskinen bakterier fri och ser sitt bästa.