Hur man rengör Chenille klädsel

Hur man rengör Chenille klädsel

På grund av dess känsliga natur är det viktigt att behandla chenille klädsel med omsorg. En lätt beröring är nödvändigt för detta mjuka, vävt tyg. Trots dess känslighet är chenille också hållbara, vilket gör det till ett populärt val för stoppning. Försök att rengöra din chenille klädsel på regelbunden basis, och se för fläckar och fläckar, särskilt om du har barn eller husdjur i ditt hem. Fläckar bör rengöras omedelbart för att förhindra permanenta märken.

Instruktioner

• Se till att du köper klädsel schampo designade för rengöring av hand eller skum rengöring och inte en som kräver en ångmaskin. Kontrollera att chenille finns med på listan över rekommenderade tyger för produkten.

•Ta bort smuts och skräp från din chenille klädsel med pensel fastsättning av din dammsugare. Var uppmärksam på svåra att nå områden, såsom under armstöd. Om dina armstöd eller sittdynor är löstagbar, ta bort dem för att göra rengöringen lättare.

•Placera på gummihandskar, och förbereda schampo enligt anvisningarna. Genomföra en testar på ett litet område av chenille se till schampo inte skadar tyget. Välj en diskret plats som undersidan av en plymà ¥.

•Mix lösning för att skapa SÅPLÖDDER.

•Använd en ren, torr svamp att tillämpa SÅPLÖDDER på en liten del av din chenille klädsel, tills det finns ett ljus, som även omfattar av skum. Blot fukt och smuts med en ren, mjuk handduk. Upprepa processen tills hela området har städats, och lämnar den att torka.