Hur man rengör botten på Quickset Pool

Hur man rengör botten på Quickset Pool

Simning i backyard pool är jättekul, men botten av poolen kan bli smutsiga med blad, döda buggar, hår och lotion. QuickSet pooler med vredesutbrott översta ringen kan vara billigare än sina motsvarigheter i professionellt installerade. de kräver dock samma omsorg och uppmärksamhet. Regelbunden dammsugning av poolen kommer att hålla golvet rent.

Instruktioner

•Sweep botten av poolen med en pool leaf rake, om det finns tunga skräp bygga upp. En pool leaf rake liknar en fjärilshåv bifogas en gummiskrapa på en stolpe. Gummiskrapa lyfter försiktigt löv och andra stora skräp i insamling påsen. Stora löv och skräp kommer att täppa till vakuum huvudet om inte avlägsnas före dammsugning.

•Anslut en trädgårdsslang till en Venturi vakuum huvudet bifogas en telescoping trollstav. Venturi dammsugare fungerar genom att tvinga vatten från en trädgårdsslang till genom vakuum huvud. Det knattrar vattnet skapar vakuum, som drar in skräp från botten av poolen i en maska, filterpåse.

•Maneuver vakuum huvudet längst ned i poolen med långsam, överlappande penseldrag. Ta tid på dig. Se till att varje tum av poolens golv har varit dammsugas. Detta kommer inte bara ta bort obehagliga skräp från botten, men kommer att hämma tillväxten av alger.

Tips & varningar

  • Vakuum din pool på ett regelbundet schema, två eller tre gånger per vecka.
  • Använd aldrig en trädgård rake, även om gjorda av plast, inuti din quickset pool. Det kan punktera liner.