Hur man rengör badrum trumma fällor

Trumma fällor finns vanligtvis i äldre byggnader och bostäder. De soda kan i storlek och används under badkar och är den vanligaste platsen du kommer att ådra sig en säkerhetskopia eller täppa. Nytt P-fällan är oftast själv rengöring, men dessa gamla trumma fällor finns inte. Läste på att lära sig hur man rengör badrum trumma fällor.

Instruktioner

•Använd piprensare eller ta bort hår och tvål ackumulering från badrummet avlopp innan du fortsätter. Detta är att få så mycket den byggs upp från badkaret ner till trumman fällan så att du får det så mycket av guck ut på en gång.

•Gather och sätta på gamla kläder, gummihandskar, skor som är disponibel eller kan tvättas och ett klipp att koppla din näsa.

•Hitta städa ut för trumman fälla genom att titta under golvet i badrummet nära badkaret, eller mycket nära det. Om det har varit remodeling, be en bön och hoppas att rörmokaren upp en tillgång till den rena ut.

•Placera en hink under den gemensamma jordbrukspolitiken så att täppa och andra härliga avlopp som kan backas där kan tömma in. Därav näsklämman.

•Pop den gemensamma jordbrukspolitiken av trumman fälla ren ut och låt täppa flöda ut. Detta steg kan vara svårt om ingen har bort trumma fälla locket för en lång tid. De tenderar att hålla fast eller korrodera med alla att badvattnet och andra härliga avfall passerar genom den. Du kan behöva en skiftnyckel och eventuellt en hammare. Använda fingret för att gräva ut fällan. Som du muck genom guck, kom ihåg att ju bättre du rengör den här gången, ju längre det dröjer innan du måste göra detta igen.

•Shop-vac att gunk ut därifrån. Detta är minst elaka sätt att få trumman fällan rensas ut. Var noga med att rensa ut Shop-Vac efter avyttring av sopor som kommer ut i avloppet.