Hur man rengör ATV plast

Ta hand om din ATV efter en lång, kommer hård och smutsiga ride stödet att hålla den i fin form i många år. En ATV är inte annorlunda som ett fordon. Rätt skötsel och underhåll är avgörande i livslängden på din ATV. När rengöring plast för din ATV vara exakt och maticulous. Följ dessa enkla tips för rengöring din ATV plast från topp till botten.

Instruktioner

Hur man rengör ATV plast

•Shop runt. Sök igenom hyllorna i automotive avdelningen för ett bra vax. Vanliga fordon wax är bra att använda, men du kanske kan hitta ett vax som är gjord bara för ATV plast. När du köper vax, läsa och jämföra ansökan anvisningarna och väljer ett vax som bäst passar dina behov.

•Scrub. Efter en grundläggande tvätta med en tvättlapp, tvål upp en mjuk borste scrub och skrubba plast i en cirkelrörelse. Med denna borste, nå under fälgar, fender och stötfångare.

•Wash. tvätt din ATV är lite svårare än tvätta ett fordon. Se till att ge skitkul high-pressured vatten för att den under transport att slå av någon torkad lera. När du tvättar ett fordon, du endast är normalt berörda med sköljning smuts samlas in från motorvägen, men när du tvätt du ATV, måste du slå av torkade och baka ihop på leran som har samlats in från körning genom oländig terräng.

•Torr och vax. När du är säker på att alla smuts och torkad lera har tagits bort från din ATV, skölj och torka ordentligt. Efter ATV är helt torr, applicera ett lager vax till plast enligt paketet riktningar.

•Skydda. Nu när du har rengjort din ATV, är det dags att skydda den. Eftersom ATV byggs huvudsakligen av plast, alltid kontrollera plast för att se till att det finns inga sprickor eller brott i plast. Om det finns, se till att de brutna områden fast så snart som möjligt. Håll alltid din ATV täckt med ett ordentligt utrustat ATV omslag. Lagra din ATV under en markis eller i ett garage kommer också medhjälpare i förlängda livslängden på din resa.