Hur man rengör arkitektoniska aluminium

Arkitektoniska aluminium används för allt från ytterväggar till slut trim. Det är ofta målade men ibland belagda för att skydda det från vädret. Vissa arkitektoniska aluminium används inne i fönster och dörrkarmar. Att hålla din arkitektoniska aluminium rena och fria från smuts kommer inte bara hålla det ser trevligt, men bidra till att förhindra att skada uppstår över tiden.

Instruktioner

•Bestäm om din arkitektoniska aluminium har en yta på den. Beroende på programmet, kan det finnas en färg eller annan beläggning på toppen. Om så är fallet, du måste ta reda på hur man bäst ren finish--inte aluminium.

•Consider vädret och plats före rengöring. Milt väder och arbetar när artikeln är i skugga rekommenderas av American arkitektoniska tillverkare Association (AAMA).

•Torka bort smuts eller skräp från aluminium med en mjuk, ren trasa eller Skölj bort med en kraftfull vattenstråle, beroende på storleken och placeringen av objektet. Om objektet ska rengöras på ditt barn tak, till exempel är med hjälp av en spruta från marken eller byggnadsställningar bättre och säkrare att torka av den för hand.

•Wash av aluminium med en blandning av milt diskmedel i vatten på en mjuk svamp. Skölj väl och torka noggrant med en handduk. En mild tvål som anses säkra för bara händer bör vara säkra för belagd aluminium, enligt AAMA.

•Använd en trasa doppad i en blandning av 4 msk vinäger i en gallon vatten för att avlägsna någon oxidation på aluminium. Undvik att använda slipmedel som stålull eller scratch kuddar. Aluminium är en mjuk metall och kommer att skrapa lätt.