Hur man Reglaze trä fönster med fogtätning silikon

Hur man Reglaze trä fönster med fogtätning silikon

Fogtätning silikon är en av de mest mångsidiga föreningar gjorde. Det kan användas för en mängd olika tillämpningar, inklusive reglazing windows. Eftersom det kommer i många färgvariationer, silikon kan matchas till färgen på fönsterkarmen eller det kan användas i den traditionella vita färgen av regelbundna glasrutor. Ansökan är mycket lik fogtätning badkar kakel, och alla med gör det själv erfarenhet kommer att kunna fullgöra denna uppgift.

Instruktioner

•Förbered fönstret för reglazing. Ta bort alla gamla glasyren med en spackel. Torka av området där glaset möter ramen med en fuktig trasa. Låt den torka.

•Bandet längs hela övre kanten, med målartejp, där fönstret har ställts in i ramen. Matcha kanten av bandet till bildrutekanten. Applicera tejpen på glaset 3/8 tum med eggen ram. Använd ett måttband för att korrekt bestämma detta avstånd. Trimma bandet med en mattkniv där den överlappar.

•Använd en pärla av täta mellan tejp raderna med hjälp av en standard täta pistol eller en tube dispenser. Täta måste helt fylla området och täcka kanten av fönstret i ramen.

•Släta pärla av täta med en fuktad pappershandduk. Tryck lätt och långsamt medan du arbetar dig runt hela ramen.

•Dra bandet av ram och glas. Slät åsar på silikon som har varit kvar längs bandet. Låt torka över natten innan du monterar ramen tillbaka till fönstret skärp.