Hur man Refinish odlade toalettbord i marmor

Marmor är ett önskvärt material för både kök och badrum bänkskivor eftersom det är både snygg och ganska tålig. Men tror många felaktigt att om deras odlade marmor Kommod blivit fläckig, skrapas eller repad, ingenting kan göras utan att ersätta den fåfänga ytan. I verkligheten, medan processen är mödosamt, är det ganska enkelt att återställa ytan av en odlade marmor fåfänga och det ser nya igen.

Instruktioner

•Dampen en bit av 220-slippapper. Början på en kant, jämnt sand ytan av din odlade marmor fåfänga länge, även linjer. Arbeta dig till den motsatta kanten, att upprätthålla en nivå sand. Fukta nya bitar av sandpapper som behövs för att fortsätta slipa.

•Torka ner din fåfänga ytan med en ren, mjuk trasa.

•Dampen en bit 400-slippapper och början igen i ena änden, slipa jämnt hela odlade marmor fåfänga ytan som du gjorde innan. Hålla slipning jämn nivå och raka. Ändra dina fuktiga bitar av sandpapper som krävs. Torka din fåfänga ytan igen med en ren, mjuk trasa.

•Dampen en bit 600-slippapper och sand som du gjorde innan. När du är klar den första slipning undersöka din fåfänga. Om alla av fördärvar tas bort, stanna här och torka av fåfänga grundligt med en fuktad, ren, mjuk trasa. Fortsätta slipa om din fåfänga fortfarande har repor eller fläckar. Efter varje slipning, se över ytan tills det är orörda, sedan torka fåfänga helt med fuktig trasa.

•DIP en pensel i glans polyuretan lack och tillämpa ett jämnt skikt från ena änden till den andra, med långa, raka linjer. Kan polyuretan torka två till tre timmar. Applicera ett andra lager om du önskar. Låt Fåfängan torka helt över natten.