Hur man Refinish en Spa kabinett fläck

Hur man Refinish en Spa kabinett fläck

Över tid, trä spa och hot badkar kapslingar eller skåp, att förlora sin ursprungliga finish och lyster. Om din badtunna skåpet börjar se ut som det är förbi sin främsta, spruce det tillbaka upp genom fordonsreparationslackering det. Du kan även ta tillfället i akt att ge din gamla badtunna låda ett nytt utseende. När du får det till den kala, naturligt trä, plocka en olika färgade fläcken för ett nytt, fräscht utseende.

Instruktioner

•Wash skåp paneler grundligt. Blanda 1 dl av trinatriumfosfat med 1 gallon vatten och använda denna lösning att ta bort all smuts och skräp från sidorna av panelerna. Låt skåpet att torka ordentligt.

•Ta bort paneler av skåpet. Dessa paneler är allmänt säkrade med skruvar, så kontrollera dem för att avgöra om du behöver en Phillips eller flathead lite för din elektrisk skruvmejsel. Avsätta skruvarna på en säker plats.

•Placera panelerna på en plan yta. Installera en 36-slippapper pad till en handhållen bandslip. Slipa ner ytan av skåp paneler. Öka gradvis grus av sandpapper som du arbetar tills du når 150 - eller 220-slippapper - detta kommer att göra ytan mycket smidig.

•Sand svåra att nå områden för hand med en Slipkloss eller en slipning svamp. Dessa verktyg är användbart för några spår eller andra mönster i panelerna.

•Rengör av sågspån med en mikrofiberduk tack. När dammet tas bort, kan du fläcken skåp paneler med en vattentät fläck av ditt val. Fläcken bör ha frasen "vattentät" på etiketten. Pensel, rulle eller spraya fläcken på anvisningar från tillverkaren.

•Tillåt fläcken torka helt. Om du vill lägga till en annan kappa av fläcken. När du är klar färgning, applicera en skyddande täckfärg, såsom polyuretan eller lack, avsedd för användning på utsida. Som med fläcken, bör sealer ha "vattentät" någonstans på etiketten.

•Tillåt skyddande topplack torka helt. Återanslut den skåp paneler med den ursprungliga maskinvara du bort tidigare.