Hur man Refinish en målad däck

Hur man Refinish en målad däck

Målade däck skala och chip för det finns ingen färg tillgänglig som är tåliga nog för tung trafik som utomhus. Dessa däck måste målas varje år. I stället välja för att refinish däck av färgning. Färgningen varar i flera år, och när den tillämpas, behöver det inte samma mängd slipning och strippa du omtillämpar fläcken. Transparent, halvtransparent, halvfasta och solid fläckar finns tillgängliga för dina däck. En solid fläcken kommer att ge en finish som liknar färg men är mycket mer tålig. Den största nackdelen är att färgerna är mer begränsat med fläckar.

Instruktioner

•Wash däck med högtryckstvätt på 2500 till 3000 psi. Arbeta långsamt över hela däcket att ta bort någon smuts, skräp och flisning färg. Högtryckstvätten kan sätta skölpar i leken, så titta på ditt arbete och se till att du inte lägger för mycket tryck på ett ställe. Låt däcket torka helt innan du fortsätter.

•Sand däck med grov 60-slippapper, och sedan flytta upp till en medellång slippapper som 80 eller 100. Du kan använda en palm slipmaskin på små däck, men en skiva sander fungerar bättre. Undvik att hyra stora sanders avsedd för Fordonsreparationslackering trägolv. Utomhus däck är för grov och ojämn. Spik i däcket kommer att slita papperet, och däcket sand inte jämnt. Ren alla damm från däck innan du fortsätter.

•Scrape bort alla byggs upp mellan däck brädorna med en paint skrapa. Denna rester är bara estetiska, så om du vill lämna det, du kan. Vissa däck kommer att ha minimal rester, och du kan hoppa över detta steg.

•Fix delar av däck som behöver reparera. Detta inkluderar bultande naglarna tillbaka ner i däck eller ersätta dem som behövs. Leta efter skadade styrelser eller nämnder som börjar ruttna.

•Stain däcket med hjälp av en halvgenomskinlig däck fläck och en 4-tums borste. Borste fläcken på med korn av trä. Använd även stroke och överlappa fläcken så kanten av varje slag blir våt när du arbetar för att förhindra strimmor. Arbeta på tre eller fyra brädor i taget istället för att måla en bräda från topp till botten. Flytta ner däcket när dessa nämnder är klar. Låt fläcken torka helt enligt tillverkarens anvisningar före användning.