Hur man räkna ut kombinationen till en Touchpad hem säker

Ett hem säkert skyddar dina viktiga dokument, foton, pengar och andra värdesaker från stöld och skadegörelse. Vissa skåp har touchpad eller tangentbordet som du använder för att ange en sekvens av nummer för att öppna enheten. Om du har tappat eller glömt din kombination, kan du hyra en låssmed att öppna kassaskåpet. Lyckligtvis finns det några andra alternativ. Om du registrerat din säkert online, kan du slå upp kombinationen; Om du inte registrera dig, kan du skicka en kombination formulär till tillverkaren.

Instruktioner

• Öppna webbläsaren och gå till säker tillverkarens webbplats, om du är registrerad säkert online. Logga in på ditt konto för att hämta kombinationen. Om du inte registrera dig före att förlora kombinationen, kommer du inte att kunna använda denna tjänst. Gå vidare till nästa steg.

•Request en kombination formulär från säker tillverkaren. De flesta företag tillhandahåller dessa formulär online. Ladda ner och skriva ut formuläret.

• Fyll ut formuläret kombination. Ge ditt namn, adress och telefon nummer, som den, modell och serienummer på din säkert. Söka för följetong antalen nedan pekplattan eller på den yttre väggen på höger sida av säkra.

•Se en kopia av ditt körkort, krävs om tillverkaren visar att göra så.

•Notarize formuläret, om det behövs. Notarius publicus sigill bekräftar att du identifierat dig själv till den notarie belåtenhet och du är som du påstår sig vara.

•Mail formuläret ifyllt och andra krävs dokument till säker tillverkaren. Var noga med att remittera kombination begäran avgiften, om tillämpligt. Säkra företaget kommer att slå upp din kombination och skicka den till dig via mark e- eller e-post.

Tips & varningar

  • Om du behöver öppna en säker när dess ägare har gått bort, de flesta företag kräver att du lämna en dödsattest tillsammans med formuläret kombination. Du behöver också bevis, till exempel en kopia av en vilja, namngivning du som mottagare och ny ägare av säkra.
  • Försök inte att öppna en säker som du inte äger.