Hur man programmerar en Digital termostat

Hur man programmerar en Digital termostat

Lära sig att programmera en digital termostat är lika enkelt som följer instruktionsboken, men tricket är att veta hur man programmerar den så att den fungerar för att spara de flesta mängden pengar och energi. Uppvärmning och kylning behov av ett hus varierar under hela dagen, och ditt schema spelar en viktig roll i hur du ställer in ett program för att vara den mest effektiva.

Instruktioner

•Använd din manual, ställa in din Digital termostat i "programläge." Detta innebär att du kommer att kunna ange och spara fyra inställningar som behövs för ditt program.

•Ställ in din vakna tid och temperatur. Detta är inte samma som den tiden när larmet ljuder, men du vill ha din digital termostat att börja "vakna upp ditt hus" om en halvtimme timme innan du får. En behaglig temperatur för detta på vintern är 70 grader, 78 på sommaren. Den högre temperaturen på sommaren beror på din digital termostat med att utlösa ditt kylsystem; din kropp kommer redan vara acklimatiserad till en varmare temperatur och 78 grader kommer att kännas bra.

•Ställ in din nästa program slot--låt oss kalla det dagtid facket--för temperaturen ditt hus kommer att behålla från tiden två timmar efter att du har fått fram till ca kl vanligtvis kommer du vilja till vända din uppvärmning temperaturen ner till 62 grader. Utanför solen och din egen rörelse i huset kommer att ge en balans av värme så du inte känner sig kall. Under sommarmånaderna när du använder din kyla, sväng din temperatur ner till 71 grader.

•Program din kväll temperatur nästa. Ställa in din tid för 6 p.m. och temperaturen tillbaka till din vakna temperaturer i 70 och 78.

•Ställ in din natttemperatur, att börja ungefär en timme innan du går till sängs. Genom att göra detta, du kommer också att hjälpa dig somna eftersom din kropp kommer att känner av förändringar i den omgivande temperaturen och tolka det som en signal om att sömn kommer. Förvandla din vintertemperaturen ner till 62 grader och din sommar temperaturen tillbaka till cirka 74.