Hur man planterar Lilium Oriental Casa Blanca Lily blommor

Fred liljor som i själva verket är sant inte liljor Lilium är en grupp växter som är ofta förväxlas med dag-liljor. Äkta liljor har långa, smala blad och producera sina blommor på tips på varje stam. Casa Blanca lilium är en av de många sorter som faller under kategorin orientaliska liliums. Orientalisk liliums är kända för sina stora, vanligtvis doftande blommor som kommer i en mängd färger. Casa Blanca liliums växa till cirka 4 fot i höjd och producera stora 4 - till 6-tums bred blommor i en lysande vit färg.

Instruktioner

•Locate ett område för plantering Casa Blanca lily lökarna som ger full sol, minst åtta timmar om dagen.

•Cultivate marken inom området plantering med en spade eller en trädgård gaffel. Jorden måste lossas till ett djup av ca 12-16 inches.

•Amend smutsa att hjälpa boost blommande och ger en rik, väl dränerande odlingssubstrat för Casa Blanca liljor. Sprida ut ett även 3 - till 4-tums lager växtbaserade kompost eller åldern styra gödsel. Använda gaffeln eller spade för att blanda ändringsförslaget djupt i marken, ungefär 12 till 14 inches.

•Measure ut två 1-fot-stora ringar eller fyrkanter i marken för plantering Casa Blanca lily lökarna. Varje ring eller torget av lökar bör vara ca 2 till 3 fot apart.

•Dig hål i varje ring eller torget som är cirka 8 inches isär. Varje hål bör vara ungefärliga bredden på varje lampa och ca 6 inches djupt för mindre lökar och 8 inches djup för större lökar.

•Plant en lampa per hål, och se till att placera varje lampa med dess spetsiga änden uppåt. Täcka de Casa Blanca lily glödlampor med jord, klappa smutsa ner lätt.

•Water området grundligt med hjälp av antingen en sprinkler eller för hand. Om det finns lite sommar regn i ditt område, planera vattning under sommaren växer säsong uppgå till ca 1 tum vatten varje vecka.

•Fertilize Casa Blanca liljor en gång knoppar börjar dyka. Använd en hög fosfor gödselmedel som 5-5-10 eller 10-10-15. Läs instruktionerna på etiketten så att du vet den exakta mängden gödsel för att använda.