Hur man planterar ekologiska grönsaker

Växer en ekologisk trädgård är ett kostnadseffektivt sätt att ge din familj med ekologiska frukter och grönsaker under sommaren och även vintertid om du planterar din ekologiska grönsaker i ett växthus. Ekologisk trädgårdsskötsel skiljer sig från andra trädgårdsskötsel tekniker i att produkterna används på grönsakerna för att döda insekter, producera mer tillväxt, gödsla och döda ogräs är tillverkade av naturliga, ekologiska ingredienser.

Instruktioner

•Förbered trädgården så långt i förväg som möjligt. Förbereder smutsa i nedgången för den kommande våren trädgårdssäsongen är bäst. Sluta använda kemikalier i trädgården och Lägg till material för att göra jorden utan kemikalier och näringsrika.

•Använd organisk kompost, avfall, marktäckning och boskap gödsel till trädgården. Använda boskap eller häst gödsel, eftersom gödsel från vissa andra djur kommer att döda växter. Tillämpa ruttna löv, gräsklipp och även organiskt avfall såsom kaffe slipar och banan peeling från din komposten.

•Använd en trädgårdsarbete hoe att blanda ingredienserna tillsammans. Blandningen tillför näringsämnen för att ekologiskt gödsla dina grönsaker istället för att använda konstgödsel. Använd om möjligt en push rorkult eller en traktor plog för att blanda de organiska materialen i trädgården är marken.

•Inköpt ekologiskt utsäde och plantor. Titta på etiketterna till avgöra om den frön eller plantor vegetabiliska har behandlats ekologiskt eller med kemiska gödningsmedel eller tillväxt kosttillskott.

•Shovel hål att placera frön och plantor enligt de anvisningar som medföljer utsäde förpackningen eller fröplanta tag, tryck sedan jorden tillbaka till plats runt utsäde eller stam.

•Använd en ekologisk marktäckning material på ytan av trädgården runt avkomlingar mounds och plantor. Kompostmaterial kommer att fungera som en ekologisk ogräsmedel att förhindra tillväxt av ogräs i trädgården.

•Water frön och plantor genom kompostmaterial och fortsätta att hålla trädgården är marken fuktig under hela växtsäsongen

Tips & varningar

  • Utse rader med gångar eller bygga trä planka gångvägar för att skydda den trädgårdsjord från komprimering överdrivet från trafiken, som komprimerar tar bort syret från marken och kan skada vegetabiliska rotsystem.
  • Gälla gården gräsklippet och kompost i trädgården under hela året att hålla trädgården är marken full av färskt näringsämnen.
  • Olika organiska bekämpningsmedel finns att förhindra och döda insekter på ekologiskt odlade växter utan att använda skadliga kemikalier. Dessa organiska bekämpningsmedel är specifika för olika typer av insekter, så måste du identifiera alla pesty buggar som visas innan du väljer ett ekologiskt insektsmedel, som finns på trädgårdsarbete centra och online-återförsäljare.