Hur man planterar Crimson söt vattenmeloner

Crimson Sweet vattenmeloner är viktigaste säsong olika, enligt University of Illinois Extension Service. Det har röd färgade frukt och varje melon når en genomsnittlig storlek på mellan 20 och 25 kg. Anläggningen kan odlas i hela USA, även om de trivs bättre i det varma klimatet i södra USA anläggningen avståndet är viktigt när planterar Crimson Sweet vattenmeloner eftersom de växer som lång vinstockar längs marken.

Instruktioner

•Vänta tills efter alla frost har upphört i ditt område och dagtid temperaturerna är mellan 70 och 86F. Leta upp en webbplats som har fullt solljus exponering och väldränerad jord. Optimal markens sammansättning för Crimson Sweet vattenmeloner är en blandning av sand och lera.

•Dra upp alla ogräs och gräs från området och lossa de översta 3 till 4 inches av jord med en pitch gaffel, eller en trädgård rorkult om du har någon. Efter lossnande smutsa, släta längst ut så jämnt som möjligt med pitch gaffeln.

•Pour matjord i ett Röse i ena änden av plantering webbplatsen att göra mitt i högen 5 till 6 inches högre än marken. Slutta sidorna ned så högen bredd är ca 2 till 3 fot bred. Skapa ytterligare högar fördelade 6 fot apart.

•Poke ett hål i toppen av den första högen, med hjälp av fingret, vilket gör det 1 till 2 inches djupt. In en Crimson söt vattenmelon utsäde i hålet och täcka upp med jord. Plantera en till två mer frön per högen och sedan upprepa processen för den andra högar.

•Water området väl med en trädgårdsslang med en sprayanordning så att du inte tvättar bort högar. Efter plantering, ge 1 tum vatten per vecka, om ingen nederbörd uppstår.

Tips & varningar

  • Crimson söt vattenmelon frön kräver 80 85 dagar från plantering till skörd.
  • När fröna i varje kulle gror, välja två starkaste plantor och dra ut de andra från varje mound.