Hur man plantera kaktus jord

Hur man plantera kaktus jord

Trädgårdsmästare hitta ofta, att de måste plantera om deras cactus jord efter att anläggningen har fallit över eller kontrakterade en sjukdom som rotröta. Cactus jord måste ha tillräcklig tömning förmågor. Kaktusar planteras i komprimerade eller dåligt dränerande jord kommer att krympa en sjukdom. Dessutom måste man nog jord i behållaren för att bara knappt täcka upp rotsystemet av anläggningen. Plantera en kaktus i för lite jord uppmuntrar framtida hälsoproblem.

Instruktioner

•Pour krukväxtjord genom en sil att ta bort stora bitar av kompost, torv eller andra organiska material förutom smuts. Material som ekologisk träd suga upp fukt och förhindra lämplig avrinning.

•Mix i en hink en del siktat jord, två-delar pimpsten och en del kokos. Pimpsten är en låg vikt vulkaniskt material som håller fukt. Pimpsten sparar nog fukt för att förhindra att din kaktus anläggning helt torkar ut. Kokos är ett fibröst material tillverkat av strimlad kokosnötter, som hjälper till att behålla tillräcklig fukt och luft.

•Kontrollera botten av kaktus anläggningens behållare för att säkerställa att det finns dränering hål på minst 1/2 tum i diameter. Häll jordblandningen i behållaren upp till 1 tum från toppen.

•Wrap en bit av tidningen runt kaktus att hålla dig från att få petade. Placera cactus i ett hål i den smuts som är två gånger storleken på jordklumpen. Packa jorden runt basen.

•Spread en 1-tums lager av grus över toppen av smutsa. Genom att sprida grus, minska trädgårdsmästare risken för kaktus insjukna från stänkande vatten.

Tips & varningar

  • Placera behållaren kaktus på ett fat fyllda med 1/2 tum av pea grus att hjälpa till med dränering.
  • Undvik att använda smuts från din egen gård för att plantera en kaktus. Trädgården smuts innehåller sjukdomar och skadedjur.