Hur man plantera en sköldpadda trädgård

Hur man plantera en sköldpadda trädgård

En kall fullblods reptil, sköldpaddan har roaming runt en utanför trädgården i det varma solskenet. Det kräver ett säkert område eller pennan för att skydda mot fly och rovdjur. Se till att den utvändiga omkrets stängsel trädgård pennan två gånger står lika lång som längden på sköldpaddans kropp. Vissa arter av sköldpaddor njuta av grävande i cool marken, så att begrava ståltrådsnät under marken längs stängslet linjen förhindrar att fly. Landskap pennan med ätliga växter som ger skugga och mångfald.

Instruktioner

•Sätt sköldpadda pennan i ett område i trädgården som erbjuder väl dränerande jord. Alltför fuktig jord eller lera-baserat jord som har dålig dränering orsakar shell sjukdomar ska inträffa på sköldpaddan. Växter har också svårt att överleva i ett sådant läge.

•Dig jord till ett djup av 6 inches. Blanda en all-naturlig kompost med en hastighet av 50 procent kompost med 50 procent matjord. Blandningen kan ge näring för nyplanterade vegetationen utan att skada sköldpaddan.

•Plant sweet woodruff (Galium odoratum) som en marktäckare för reptil till loungen i. Sköldpaddan har knapra på anläggningen och dess vintergröna blad ge skydd. Marktäckande växer bäst i full halvskugga. Hålla jorden fuktig.

•Placera några penséer runt sköldpadda inkapslingen. De nätta växterna erbjuder visuell stimulans och sköldpaddan får knapra på blad och blommor.

•Plant agave eller aloe vera i sköldpadda pennor finns i öknen regioner. Plantorna överlever på mycket lite vatten och är säkra för sköldpaddan att konsumera. De ger också skugga. Fikonkaktus kaktusar också växer bra i öknen regioner och skadar inte sköldpaddan.

•Plant zinnia, pelargoner och petunior i full sol eller halvskugga. Växterna producerar ätliga blommor och blad.

•Sink en flat 4-tums djup tallrik i marken bredvid växterna. Fyll skålen med färskt dricksvatten dagligen för sköldpaddan.

•Placera basking stenar och loggar i trädgården för att tillhandahålla en plats för att koppla av eller söka skydd. De flesta sköldpaddor njuta av lounging bredvid trädgårdsväxter på en varm klippa under dygnets ljusa timmar.