Hur man plantera en Kwanzan körsbärsträd

Hur man plantera en Kwanzan körsbärsträd

Den Kwanzan körsbär trädet, även känd som en japanska blommande körsbärsträd, är uppkallad efter ett berg i Japan. Det är hemma i Japan, som Kina och Korea. Den Kwanzan körsbär trädet är en populär landskapsarkitektur träd i Nordamerika, med dess ganska-kompakt storlek når höjder upp till 20 fot. Det är fluffigt, dubbel-rosa blommor blommar i slutet av våren och likna en nejlika. Efter blommorna sluta blommande, fortsätter trädet att ge en färgstark show med rödaktig-koppar färgad bladverk i slutet av våren. Trädet har en livslängd på 15 till 25 år.

Instruktioner

•Välj ett område som får full sol med väl dränerande jord. Halvskugga i sena eftermiddagen tolereras. Om det behövs, blanda i torvbaserade krukväxtjord till området plantering.

•Dig i hålet så djupt som jordklumpen, och dubbelt så bred. Som växten i hålet. Leta efter den ursprungliga mark-line mark och inte plantera djupare än denna linje. Plantera i tidigt på våren.

• Fyll hålet halvvägs med smuts och vatten väl. Låt vattnet rinna innan ni fyller i hålet resten av vägen med smuts. Inte sätta smuts över den ursprungliga mark linjen på trädets stam.

•Water väl efter plantering. Vatten varje dag under de första veckorna för att rötterna få etablerade. Efter det, bara vatten varje par dagar.

•Fertilize en gång i månaden. Välj ett gödningsmedel med högt kalium och fosfor förhållande--två sista siffrorna på påsen. Efter den blommande fasen är över, gödsla på hösten, och igen i början av våren.