Hur man plantera en korall säkring

Dvärg korall hedge Berberis är det gemensamma namnet för en dvärg Berberis (Berberis x stenophylla "Corallina Compacta") buske. Den växer till en diminutivform 2 fot i höjd, med en lika stor spridning. Korall hedge Berberis har en väggrund form, små blad och när i blom, är täckt med ett överflöd av gul-orange blommor. En lövbuske, korall häcken trivs i sin helhet till partiell Sol i zoner 5 till 10 på den U.S. avdelning av jordbruk Plant härdighet zon karta. Plantera korall hedge Berberis under våren.

Instruktioner

•Dig upp en 1-fots kvadrat, 1-fots djup område där du kommer att plantera varje korall hedge. Denna process luckrar jorden för att göra det lättare för den buske rötter att tränga igenom och upprätta snabbare.

•Rake smutsa till nivå området. Gräva en plantering hål tillräckligt djup som toppen av jordklumpen sitter på ytan av jorden. Bredden måste vara tre gånger bredden på plantskolan potten där växten växer. Använd en grep eller trädgård gaffel för att skrapa marken på insidan väggarna i hålet.

•Placera korall häcken 's rötter i hålet, och täcka dem med jord tills hålet är halvfullt. Använda en slang eller hink för att fylla hålet med vatten. Som vattnet rinner, sätter det jorden över rotar, ta bort luftfickor. När vattnet runnit, avsluta fylla hålet med jord.

•Fast-klänning jorden runt korall häcken med ekologisk marktäckning. Spridning 2 till 3 inches av kompost i jorden, 6 inches från basen av växten.

•Water korall häcken långsamt tills vattenbassänger vid basen. Hålla marken något fuktig på alla gånger under det första året.

Tips & varningar

  • Då plantering mer än en buske, utrymme dem minst 36 inches isär.