Hur man plantera en hundkäx träd för våren

Hur man plantera en hundkäx träd för våren

Våren har kommit och luften är skarp med lukten av ny tillväxt och liv. Det finns inget vackrare på våren än fint smyckade Dogwood träd. Mjuk rosa, vitt, rött eller brons blommorna mot det ljusa blå en våren himmel är en syn att se. Du kan bli en del av fjädra beröm lärande att plantera din egen dogwood träd för våren, och sedan lägga till ett träd till våren skönheten.

Instruktioner

•Inköpt ett Dogwood trädBörja med att besöka en lokal plantskola eller växt utlopp som säljer Dogwood träd. Se till att du köper ett litet träd som är friska och inte är skadade för bästa resultat.

•Välj en platsDogwoods som skugga och jord som är fuktig, så var noga med att plocka en plats där de kommer att uppleva optimal tillväxt.

•Förbered smutsaFör att plantera ett dogwood träd framgångsrikt, bör du förbereda marken genom att producera ett hål som är tillräckligt djup, vanligtvis cirka två gånger bredare än bollen på roten. Hålet bör vara djupt nog att täcka större delen av jordklumpen, men lämna toppen utsatt.

•Ta bort trädetTa försiktigt ur trädet från befintliga potten. Skär runt ytterkanterna av potten, och om möjligt vända krukan upp och ner och ge botten en klapp att lossa trädet. Dra sedan trädet ur potten.

•Förbered rotenSe till att bryta upp jorden du har tagit bort från hålet att lufta jorden materialet innan återfyllning hålet kring jordklumpen. Ta bort alla rötter som kring jordklumpen.

•Plant en hundkäx trädPlacera trädet i hålet och fyll hålet med bort smutsen. Följ med gödsel för optimal tillväxt. För att säkra dogwood träd, Använd stakes placeras runt trädet, och strängen för att säkra insatserna. Du kommer att behöva övervaka Trädens tillväxt och justera efter behov.

Tips & varningar

  • Vatten trädet en gång i veckan eller så, och justera efter behov baserat på nederbörden i ditt område.